Foto’s in artwork van The Pineapple Thief’s “Hold Our Fire”

Trots kan ik opnieuw melden dat foto’s van mij zijn gepubliceerd in het artwork van het nieuwe live album “Hold Our Fire” van The Pineapple Thief. Inmiddels heb ik de band al meerdere keren mogen fotograferen, iets wat zeker nog niet gaat vervelen. Naar aanleiding hiervan nam platenlabel K-Scope/Snapper Music weer contact met mij op voor de nieuwe live cd. Eerder heb ik namelijk al foto’s kunnen leveren voor het live album “Where We Stood”. En ook bij deze release wilde men foto’s van de bandleden die ik genomen heb gebruiken in het artwork van het album. Erg leuk dat mijn bijdrage weer kon leveren aan weer een nieuw meesterwerk van deze Britse band. De foto’s zijn gemaakt tijdens het concert afgelopen maart in de Boerderij in Zoetermeer.
De band zelf is momenteel nog op tour in Amerika. Verder heeft zanger Bruce onlangs ook nog een nieuw solo album genaamd All This Will Be Yours uitgebracht. En een volgend album van de band wordt ook al weer stilletjes aan gewerkt. Harde werkers dus met echte passie voor de muziek, dat kan ik alleen maar een warm hart toedragen!

nl_NLNederlands