Zeeland in vogelvlucht

Onlangs had ik de gelegenheid gepakt om Zeeland eens van boven te bekijken. Samen met mijn familie maakte ik een rondvlucht over Zeeland met een Cessna vliegtuig. Gewapend met mijn camera zag ik onze mooie provincie aan me voorbij trekken. Uiteraard maakte ik veel foto’s van mijn eigen woonplaats Sint Philipsland. Maar ook plekken als Middelburg, Vlissingen, Veere kwamen voorbij. Mocht je interesse hebben in een afdruk van een van de luchtfoto’s, vul dan het formulier onderaan de pagina. Ook als wat je zoekt er niet direct bij staat, stuur een berichtje, ik heb namelijk vele malen meer foto’s en de details zijn nog veel uitgebreider dan wat je op deze kleine web voorbeelden ziet (ik kon letterlijk bekenden die op de uitkijk stonden zien zwaaien of staan in ons dorp). Dus geniet van de beelden, en bij vragen, stuur een berichtje!

Versturen
nl_NLNederlands