ADAC GT Masters Zandvoort 2019

De gemiddelde mens slaapt op een stormachtige zaterdagmorgen lekker uit. Maar ik wilde al een tijdje weer eens actiefoto’s maken in de regen. Dus toen ADAC GT Masters weer naar Zandvoort kwam en er in de ochtend regen werd verwacht vertrok ik al op tijd richting Zandvoort. Toen ik net was gearriveerd begon het te stortregenen. In het toiletgebouw stonden anderen bij de deur te wachten tot de regen minder werd. Vrolijk trok ik mijn regenkleding aan en stapte ik naar buiten richting de baan. De laatste jaren zijn er wat goede fotoplekjes verdwenen. Maar met wat moeite doen lukte het toch om de auto’s mooi van voren erop te krijgen met het opspattend water erachter. Van zo’n momentje en de resulterende foto’s word ik dan weer vrolijk. Uiteraard heb ik de rest van de dag ook nog genoeg foto’s gemaakt. Ook toen op deze winderige de dag de zon nog een beetje tevoorschijn kwam. Hieronder kun je wat van de resultaten zien. Tot de volgende racebui!

nl_NLNederlands