Glow Eindhoven 2019

Ieder jaar wordt in November in Eindhoven het lichtfestival Glow gehouden. Dit jaar besloot ik de openingsavond te bezoeken. Tijdens mijn wandeling over de route door Eindhoven heb ik me deze keer meer gericht op een bijzonder soort straatfotografie. Ik heb geprobeerd wat meer de interactie van de bezoekers met de lichtinstallaties vast te leggen. Dit zorgde toch voor eens wat andere foto’s dan simpelweg het object vast te leggen. Het was een uitdaging om in het donker met bijzonder licht net die unieke momenten of markante personen vast te leggen, maar dat maakt het leukt. Verder moet gezegd worden dat de lichtshow Noviter in het PSV stadion absoluut de moeite waard was. Het was een groot spektakel van licht en geluid, wat met gemak overtrof wat ik in eerdere edities heb gezien. Glow is nog tot en met 16 november te bezoeken tijdens de avonduren, gaat dat zien!

en_USEnglish